Najčešće postavljena pitanja

Kefalica – za male genijalce je prodavnica edukativnih igara, igračaka i knjiga koje pospješuju svestran razvoj Vašeg djeteta. U prvoj prodavnici ovog tipa u regionu naći ćete brojne proizvode koji se koriste u školskim i predškolskim institucijama širom svijeta kao sastavni dio NTC programa, programa Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, i brojnih drugih.

Na broj telefona: +38766354636. Primamo pozive i SMS poruke, a takođe smo na WhatsApp-u i na Viberu. Možete nas kontaktirati na Facebooku kao i na Instagramu. Naša email adresa je kontakt@kefalica.ba a napravili smo i kontakt formu za lakšu komunikaciju.

Trenutno dostavljamo za Bosnu i Hercegovinu. Cijena dostave je 5KM a za narudžbe u vrijednosti PREKO 50KM dostava je besplatna! Kad su u toku akcijski popusti, dostava je 5KM.

Pravljenje narudžbe iz udobnosti Vašeg doma nije bilo nikad jednostavnije! Ubacite u korpu sve što želite, pregledajte korpu, unesite podatke za dostavu i naručite! Uskoro ćete dobiti email o detaljima narudžbe i kad pošiljka bude otpremljena. Plaćanja je pouzećem.

Kefalica – za male genijalce poštuje privatnost svakog posjetioca sajta. Informacije koje prikupljamo prilikom narudžbi, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo kako bi poboljšali naše usluge i kvalitet našeg web shopa i striktno se koriste u okviru NK Group i naših partnera. Opšte uslove korišćenja sajta i politiku privatnosti možete pročitati ovdje.

Popust kod je šifra koju unosite na CHECKOUT DETAILS stranici u polje “KUPON KOD” kako biste ostvarili dodatan popust, ukoliko postoje popust kodovi koji su aktivni. Popust kod je kombinacija slova i brojeva koja se piše bez razmaka. Ukoliko popust kod ne radi, provjerite da li se unijeli tačno onako kako piše: velika i mala slova moraju biti ista. Provjerite da li ste verifikovali kod klikom na “PRIMJENI KUPON”. Ukoliko i dalje niste u mogućnosti primjeniti kupon, javite se našem timu prije nego što izvršite narudžbu. Ukoliko ste izvršili narudžbu mi nismo u mogućnosti dodatno obračunati popust. Nije moguće kombinovati više popust kodova u jednoj narudžbi.

Ukoliko se prijavljeni na Newsletter, kontaktirajte nas kako bismo vas odjavili.

Plaćanje pošiljke je po pouzeću, kešom. Možete uplatiti i na račun ukoliko vam to odgovara (kontaktirajte nas za više informacija).

Nakon što pošaljete narudžbu, dobićete potvrdu o narudžbi na email adresu koju ste unijeli . Drugi email koji ćete dobiti sadrži poruku da je vaša narudžba kompletirana, što znači da je pakujemo i šaljemo na vašu adresu u najkraćem roku.

Pošiljka će biti na vašoj adresi u roku 24-48h. Pošiljke naručene do 22h šaljemo sljedeći dan ujutru, ukoliko je sljedeći dan radni. Brza pošta dostavlja pakete radnim danima, a u pojedine dijelove zemlje i subotom. Ukoliko želite da vaša narudžba stigne na određen datum u budućnosti, napišite u komentar narudžbe željeni datum a mi ćemo vam se javiti sa potvrdom.

Javite se našem Kefalica – za male genijalce prodajnom timu i provjerićemo o čemu se radi. Ukoliko je došlo do greške, nemojte otvarati artikle koje ste dobili. Dobićete informacije kad će brza pošta pokupiti pogrešan paket, a ispravnu narudžbu šaljemo odmah na vašu adresu.

Oštećenu robu možete prijaviti u roku od 48h od trenutka dostave paketa. Svaki artikal prije slanja prođe 3 različite vrste provjere. Ukoliko se ipak desi propust sa naše strane – pišite nam. Ako je oštećenje nastalo prije nego što je artikal stigao u vaše ruke, rado ćemo vam poslati zamjenski proizvod ili refundirati iznos u cjelosti.

Naravno, pišite nam čime se planirali iznenaditi nekoga. Naglasite ukoliko želite čestitku i posebno pakovanje. Plaćanje možete izvršiti uplatom na račun.

Naravno. Zainteresovani smo čuti vaše planove i kako se uklapamo u ono što želite ostvariti. Pošaljite nam e-mail ili nas pozovite na broj telefona i naš tim će vam odgovoriti na zahtjev u najkraćem roku.

Da. Iznenadite najbliže sa poklon vaučerima u vrijednosti po vašoj želji. Javite se Kefalica – za male genijalce timu za sve ostale detalje.