Ko je Kefalica - za male genijalce?

Kefalica – za male genijalce je prodavnica edukativnih igara, igračaka i knjiga koje pospješuju svestran razvoj Vašeg djeteta. U prvoj prodavnici ovog tipa u regionu naći ćete brojne proizvode koji se koriste u školskim i predškolskim institucijama širom svijeta kao sastavni dio NTC programa, programa Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, i brojnih drugih. Nastavak naše priče je uslijedio sa otvaranjem Vestigi Shop internet prodavnice, visoko kvalitetne dječije odjeće i opreme namijenjene djeci uzrasta od 0 do 5 godina u Bosni i Hercegovini. Na taj način je jedan divan početak dobio jednako kvalitetan nastavak priče! 🙂

 

 

 

Kako vas mogu najbrže kontaktirati?

Na broj telefona: +38765432780 . Primamo pozive i SMS poruke, a takođe smo na WhatsApp-u i na Viberu. Možete nas kontaktirati na Facebooku kao i na Instagramu. Naša email adresa je kontakt@kefalica.ba a napravili smo i kontakt formu za lakšu komunikaciju.

Za koje zemlje dostavljate i koja je cijena dostave?

Trenutno dostavljamo za Bosnu i Hercegovinu. Uskoro će biti dostupne narudžbe za Srbiju i Crnu Goru. Cijena dostave je 5KM a za narudžbe u vrijednosti PREKO 50KM dostava je besplatna!

Kako izvršiti narudžbu?

Uputstvo za online narudžbu možete pogledati na ovom linku.

Ukoliko želite napraviti modifikaciju koja nije dostupna preko stranice, javite nam se preko društvenih mreža ili na broj telefona. Kontakt informacije pogledajte ovdje.

Da li su moji lični podaci koje unesem zaštićeni?

Kefalica – za male genijalce poštuje privatnost svakog posjetioca sajta. Informacije koje prikupljamo prilikom narudžbi, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo kako bi poboljšali naše usluge i kvalitet našeg web shopa i striktno se koriste u okviru NK Group i naših partnera. Opšte uslove korišćenja sajta i politiku privatnosti možete pročitati ovdje.

Šta je popust kod? Šta sve trebam znati u vezi njega?

Popust kod je šifra koju unosite na CHECKOUT DETAILS stranici u polje “KUPON KOD” kako biste ostvarili dodatan popust, ukoliko postoje popust kodovi koji su aktivni. Popust kod je kombinacija slova i brojeva koja se piše bez razmaka. Ukoliko popust kod ne radi, provjerite da li se unijeli tačno onako kako piše: velika i mala slova moraju biti ista. Provjerite da li ste verifikovali kod klikom na “PRIMJENI KUPON”. Ukoliko i dalje niste u mogućnosti primjeniti kupon, javite se našem timu prije nego što izvršite narudžbu. Ukoliko ste izvršili narudžbu mi nismo u mogućnosti dodatno obračunati popust. Nije moguće kombinovati više popust kodova u jednoj narudžbi.

Kako se mogu odjaviti sa Newslettera?

Ukoliko se prijavljeni na Newsletter, kontaktirajte nas kako bismo vas odjavili.

Kako mogu platiti narudžbu?

Plaćanje pošiljke je po pouzeću, kešom. Možete uplatiti i na račun ukoliko vam to odgovara (kontaktirajte nas za više informacija). Uskoro će biti dostupno i plaćanje karticom direktno u web shopu.

Šta se tačno dešava nakon što pošaljem narudžbu?

Nakon što pošaljete narudžbu, dobićete potvrdu o narudžbi na email adresu koju ste unijeli . Drugi email koji ćete dobiti sadrži poruku da je vaša narudžba kompletirana, što znači da je pakujemo i šaljemo na vašu adresu u najkraćem roku.

Za koliko će stići pošiljka na moju adresu?

Pošiljka će biti na vašoj adresi u roku 24-48h. Pošiljke naručene do 22h šaljemo sljedeći dan ujutru, ukoliko je sljedeći dan radni. Brza pošta dostavlja pakete radnim danima, a u pojedine dijelove zemlje i subotom. Ukoliko želite da vaša narudžba stigne na određen datum u budućnosti, napišite u komentar narudžbe željeni datum a mi ćemo vam se javiti sa potvrdom.

Pošiljka mi još uvijek nije stigla, šta da radim?

Ne paničite! 🙂 Kontaktirajte nas i rado ćemo provjeriti gdje se trenutno nalazi vaš paket. Brza pošta je naš pouzdan partner za dostavu već duži niz godina, ali ne možemo garantovati tačnu vremensku dostavu vašeg paketa jer to ne zavisi direktno od nas. Drago nam reći da do sad nismo imali izazova ovakvog tipa, ali je ipak bitno naglasiti.

Sadržaj paketa nije ono što sam naručio/la. Šta da radim?

Javite se našem Kefalica – za male genijalce prodajnom timu i provjerićemo o čemu se radi. Ukoliko je došlo do greške, nemojte otvarati artikle koje ste dobili. Dobićete informacije kad će brza pošta pokupiti pogrešan paket, a ispravnu narudžbu šaljemo odmah na vašu adresu.

Roba koju sam primio/la je oštećena. Šta da radim?

Oštećenu robu možete prijaviti u roku od 48h od trenutka dostave paketa. Svaki artikal prije slanja prođe 3 različite vrste provjere. Ukoliko se ipak desi propust sa naše strane – pišite nam. Ako je oštećenje nastalo prije nego što je artikal stigao u vaše ruke, rado ćemo vam poslati zamjenski proizvod ili refundirati iznos u cjelosti.

Da li mogu naručiti poklon, ali da dostavite na drugu adresu?

Naravno! Najsrećniji smo kad dijelimo lijepe trenutke sa ostalima. Pišite nam kako se planirali iznenaditi nekoga. Naglasite ukoliko želite čestitku i posebno pakovanje. Plaćanje možete izvršiti uplatom na račun.

Mi smo prodavnica dječijih igračaka i knjiga i želimo prodavati vaše proizvode. Da li je to moguće?

Da, moguće je. 🙂 Kontaktirajte nas na e-mail sa više detalja o vašoj viziji, a naš tim za veleprodaju će vam se javiti kako bi zajednički podstakli rast vaše prodavnice.

Imamo organizaciju/projekat i vaši proizvodi se uklapaju u naše planove. Možemo li sarađivati?

Naravno. Zainteresovani smo čuti vaše planove i kako se uklapamo u ono što želite ostvariti. Pošaljite nam e-mail i naš tim će vam odgovoriti na zahtjev u najkraćem roku. 🙂

Da li pravite poklon vaučere?

Da. Iznenadite najbliže sa poklon vaučerima u vrijednosti po vašoj želji. Javite se Kefalica – za male genijalce timu za sve ostale detalje.

Ne mogu da nađem proizvod koji želim. Da li slučajno imate...?

Na vrhu početne stranice se nalazi polje za pretragu. Ukoliko znate kod artikla ili naziv proizvoda – tu možete pretražiti. Ukoliko ipak ne možete naći ono što želite, pišite nam i biće nam drago da vam pomognemo.

Željela/Želio bih da u vašoj ponudi imate i...

…i mi bismo željeli! 🙂 Ukoliko nam javite šta biste voljeli vidjeti u našoj ponudi a da se uklapa u koncept naše radnje – mi ćemo provjeriti sa našim partnerima na sve četiri strane svijeta da nabavimo ono što želite, a redovno ćete u našem web shopu pronaći nove proizvode. Pišite nam!

Šta još treba da znam?

Najbitnije je da znate da smo tu za vas i za vaše mališane. Biramo kvalitetne, moderne i komforne proizvode sve ove godine, koje ujedno koriste i naši najdraži. Ukoliko imate dodatna pitanja, prijedloge i sugestije – pišite nam!